Welkom beste gasten,

U bent aangekomen op de website van Chinees-Indisch restaurant China Garden b.v. te Vlaardingen.INFO: VERBOUWINGBeste waardige gasten,


Enige tijd geleden hebben wij in de krant gestaan waarin is aangekondigd dat wij ergens in 2016 zullen gaan verbouwen. Dit roept uiteraard vele vragen op want 2016 staat alweer voor de deur. Wij willen u graag langs deze weg berichten dat er nog geen concrete datum is voor de verbouwing, geen concrete datum voor de tijdelijke locatie en waar de tijdelijke locatie zal zijn. De verwachting is dat wij medio 2016 zullen starten met de voorbereidende werkzaamheden voor de verbouwing, maar er is een mogelijkheid dat dit later in 2016 zal worden. Zodra bekend wordt wanneer wij u niet meer kunnen verwelkomen in dit pand,  zullen wij dit direct tijdig communiceren en publiekelijk bekend  maken. Tot die tijd kunt u gewoon bij ons terecht voor de dienstverlening en service zoals u gewend bent van ons.

 

Met vriendelijke groet,


De directie van China Garden

Reserveren kan ook via "E-mail" (24 uur van te voren en alleen na bevestiging) 

 
Let op dat onze vermelde menuprijzen niet meer actueel zijn, vraag bij uw bestelling naar onze recente menuprijzen. Onze excuses voor het ongemak.


Namens de directie van China Garden b.v.

(laatste update januari 2016)